Garmin EchoMap UHD 62cv

26.12.2020 nauCAT
  •  Share on X
Garmin EchoMap UHD 62cv
Tehnički podaci
Proizvođač: Garmin (CH)

 
nauCAT©

UHD sonar za skeniranje visoke rezolucije, ima ugrađenu novu tehnologiju koja koristeći veći frekvencijski raspon pruža nevjerojatno jasan prikaz slika i detaljnih struktura, riba koje se nalaze ispod ili s bočne strane plovila na puno većim dubinama. Jasnoća i detalji riba, kamenja, nakupine grana, strukture i drugo, redefinirane su novim sustavom sonara za skeniranje. Superiorna ClearVü jasnoća slike omogućuje ribolovcima vidljivost puno dublje nego ostali visoko frekvencijski sonari za skeniranje pa se ribe stvarno nemaju gdje sakriti.

Ploter s dodirnim zaslonom čitljivim na sunčevoj svjetlosti veličine 6 inča opremljen je brzospojnim nosačem za montiranje, a komplet sondi pruža i UHD sonar za skeniranje i standardni CHIRP sonar.

Ikona sonara
Omogućuje pogled na nevjerojatne pojedinosti ispod plovila uz opcionalnu sondu

Ikona karata
Omogućuje navigaciju u svim vodama uz opcionalne nautičke i druge karte

Ikona ActiveCaptain
Omogućuje upravljanje nautičkim doživljajem s gotovo bilo kojeg mjesta

Ikona QuickDraw
Mogućnost stvaranja vlastitih karata u pokretu i prilagođavanja vlasnikovim potrebama

Opcionalan komplet sondi
Odabirom kompleta sondi da bi se dodala GT24 sonda za UHD ClearVü sonar za skeniranje koji pruža kristalno jasnu sliku područja ispod plovila. Osim toga, dobiva se i standardni Garmin CHIRP sonar visokog širokog raspona za nevjerojatno razdvajanje ciljeva.

Opcionalne nautičke i druge karte
Omogućuje pokrivenost i pojedinosti bez premca uz podršku za opcionalne BlueChart® g3 Vision obalne karte s integriranim Garmin i Navionics® sadržajem.

QuickDraw Contours
Za izradu prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 0,3 m (1 ft). Podaci se mogu zadržati ili ih podijeliti sa zajednicom QuickDraw™ u aplikaciji Garmin Connect™.

NMEA 2000® I NMEA 0183 Mreže
Povezuje s autopilotima, digitalnim prebacivanjem, informacijama o vremenu, FUSION-Link™ audiosustavom, medijima, VHF frekvencijom, AIS frekvencijom i drugim funkcijama s jednog zaslona.

Aplikacija ActiveCaptain®
Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje uparivanje s besplatnom sveobuhvatnom mobilnom aplikacijom za pristup OneChart™ funkciji, pametnim obavijestima1, softverskim nadogradnjama, podacima Garmin QuickDraw zajednice i još mnogo toga.

 

  •  Share on X

Najčitanije