C-MAP app poboljšana i s ključnim novostima

18.06.2021 nauCAT
  •  Share on X
C-MAP app poboljšana i s ključnim novostima

 
nauCAT

C-MAP je ovog tjedna predstavio svoju najnoviju aplikaciju za nautičare, ribiče, jedriličare i ostale ljubitelje vodenih aktivnosti, uključujući Premium verziju koja je upotpunjena novim značajkama mapiranja, naprednijom funkcionalnošću i novom opcijom zasjenjenja reljefa, prethodno dostupna samo u C-MAP REVEAL proizvodima za plotere.

Aplikacija C-MAP besplatna je za preuzimanje i jednostavna za upotrebu, pružajući pristup najnovijim nautičkim kartama bez pretplate, uz niz značajki, uključujući osobne putne točke, rute i putanje, ažuriranja vremena, točke interesa, alate za planiranje i mnoge načine personalizacije.

Aplikacija C-MAP može funkcionirati kao cjelovito rješenje za planiranje i potrebe prilikom plovidbe, dok je za one koji koriste plotere izvrsna sigurnosna kopija.

Detaljna C-MAP kartografija ima široku paletu primjena, od samostalnog kajakarenja uz obalu, do višednevnih krstarenja velikim motornim brodovima i svega između - čak i one kojima je istraživanje Zemlje i njenih vodenih puteva samo hobi na dlanu njihovih ruku.

Premium pretplata uključuje sve značajke dostupne besplatnim korisnicima, plus neograničeno preuzimanje izvanmrežnih karata, Batimetriju visoke razlučivosti, AIS i C-MAP promet, petodnevnu prognozu vremena duž rute i vremensko pokrivanje, kao i GPS položaj i potpunu navigacijsku funkcionalnost. Premium pristup također otključava prilagođeno sjenčanje dubine i - prvi put dostupno početkom srpnja u aplikaciji C-MAP - globalno zasjenjenje reljefa.

C-MAP karte pažljivo su optimizirane za aplikaciju, ističući najvažnije podatke i održavajući točnost za čist pregled. Karte se temelje na podacima službenih hidrografskih ureda, s podacima koji se kontinuirano ažuriraju i uvećavaju iz tisuća dodatnih izvora podataka, kako bi se osiguralo najnovije, najdetaljnije pokrivanje.

Korisnici mogu planirati rutu sa svog računala, tableta ili pametnog telefona, a podaci će se sinkronizirati na svim uređajima. Tada, kad izađu na more, korisnici mogu spremiti svoja omiljena mjesta za bacanje sidra ili ribolov te svaki put slijediti isti siguran prolaz istim tragom koji se prikazuje na personaliziranoj karti. Uz to nautičari mogu provjeriti tisuće zanimljivih mjesta uključenih u karte kao što su marine, luke, plaže i pristaništa za gorivo.

Besplatno za sve korisnike
Pregled najnovijih nautičkih karata
Ručno i automatsko usmjeravanje (Autorouting)
Dodavanje osobnih ruta i snimanje putanja
Dodavanje osobnih putnih točaka
GPX uvoz i izvoz
Tisuće zanimljivih mjesta
Vremenska prognoza za pomorce
Vrijeme duž rute (24 sata)
Prilagođavanje karata
Alat za mjerenje udaljenosti

Premium značajke
GPS položaj i potpuna navigacija
Neograničene izvanmrežne karte (globalno)
5-dnevna vremenska prognoza duž rute
5-dnevno vremensko pokrivanje
Batimetrija visoke rezolucije
Prilagođeno sjenčanje dubine
AIS
C-MAP promet: Pregled ostalih korisnika aplikacije
Uskoro: Osjenjeni reljefi

Preuzmite za iOS na Apple Store.

Preuzmite za Android na Google Playu.
 

  •  Share on X

Najčitanije