Lowrance Mrežni Analizator i Servisni Asistent

13.07.2016 nauCAT
  •  Share on X
Lowrance Mrežni Analizator i Servisni Asistent
Tehnički podaci
Proizvođač: Lowrance (USA)

Lowrance, brend koji nudi ribolovnu elektroniku od 1957, nedavno je objavio izdanje Lowrance Mrežnog Analizatora i Servisnog Asistenta s integriranim dijagnostičkim alatima. Dostupan kao besplatno softversko izdanje, novi alat projektiran je da osigura optimalnu radnu uspješnost za Lowrance multifunkcijske uređaje.

Dostupan na HDS Gen3, HDS Gen2 Touch, Elite-5 i Elite-7 Ti multifunkcijskim ekranima s GoFree konektivitetom, alati ribičima omogućuju da lako pošalju sistemske informacije Lowrancevom servisnom timu kako bi poboljšali otklanjanje problema i servis. Nije važno koliko je brod udaljen od kopna, bitno je da je spojen na bežičnu mrežu i ova nova aplikacija omogućuje trenutni pristup najnovijim funkcijama i daje najbolju podršku i servis.

Mrežni Analizator pojednostavljuje sistemsku nadogradnju softvera uređaja proaktivnim obavještavanjem korisnika, slično kako se to radi kod mobilnih telefona ili PC-ja. Service Assistant prenosi iscrpna izvješća Ethernet i NMEA 2000 mrežnih uređaja, uključujući softverske verzije i serijske brojeve umreženih uređaja, tako da tehnička podrška može puno brže pomoći kod ispravljanja kvarova. Servisni izvještaj ne samo da uključuje instaliranu elektroniku i konfiguraciju sustava, već također uključuje i ekranske snimke (screenshots) kako bi ilustrirao sporna pitanja.

GoFree konektivnost je cloud-aktivirana tehnologija koja korisnicima nudi obavijesti o dostupnosti najnovijeg softvera iz Lowrancea i omogućuje preuzimanje i instalaciju tih nadogradnji direktno na uređaj – garantirajući najsuvremeniji operativni sustav s najnovijim svojstvima.

Novi Mrežni Analizator i Servisni Asistent dostupni su u najnovijem Lowrance softveru (verzija 54.1.85) preko jednokratnog manualnog preuzimanja i nadogradnje za kompatibilnu opremu, bez naplate za klijenta. Za više informacija o Lowrance Mrežnom Analizatoru i Servisnom Asistentu ili cjelokupne linije Lowrance brodske elektronike, posjetite www.meridianprojekt.com ili www.lowrance.com.

nauCAT©
Foto: Lowrance
 

  •  Share on X

Najčitanije