EFOY COMFORT na HR tržištu

30.01.2014 nauCAT
  •  Share on X
EFOY COMFORT na HR tržištu
Tehnički podaci
Proizvođač: SFC Energy AG (DE)

• Stal će ponuditi cjelokupan portfelj kompanije SFC Energy AG, EFOY COMFORT generatora gorivih ćelija
• Partnerstvo potiče prisutnost generatora gorivih ćelija EFOY COMFORT na mediteranskom području


Brunnthal/Minhen, Njemačka - U prigodi nautičkog sajma boot 2014. u Dusseldorfu, SFC Energy AG, tehnološki i tržišni lider za prijenosnu, mobilnu i izvanmrežnu proizvodnju energije, distribuciju energije i integriranih rješenja za napajanje, najavljuje novu poslovnu suradnju s tvrtkom Stal d.o.o., hrvatskim liderom za nautičku opremu.

Stal je vodeći distributer nautičke opreme u jadranskoj regiji. S trenutnim učinkom, Stal će cjelokupan portfelj SFC Energyja generatora gorivih ćelija EFOY COMFORT i spremnike goriva EFOY učiniti dostupnim klijentima nautike i rekreacije u Hrvatskoj i susjednim regijama.

"Vidimo snažne mogućnosti za EFOY COMFORT u našem portfelju", kaže Miran Grom, vlasnik Stal-a. "Hrvatska je iznimno atraktivno nautičko tržište s aktivnom zajednicom vlasnika brodova koji tamo žive ili provode odmor u jadranskim vodama. Oni zahtijevaju pouzdanu, tihu izvanmrežnu energiju za krstarenja duž naše obale. EFOY COMFORT je savršen izvor energije za njih."

"Drago nam je što možemo i nadalje jačati našu distribucijsku mrežu u mediteranskoj regiji", kaže dr. Peter Podesser, predsjednik Uprave SFC Energyja. "Naši generatori gorivih ćelija EFOY COMFORT već su snažno prisutni na skandinavskom nautičkom tržištu, na Karibima, u Italiji i Francuskoj. Sada će i vlasnici brodova u istočnom dijelu Mediterana također imati koristi od usluga i prodajne podrške Stal-a kao snažnog lokalnog distributera EFOY COMFORT-a. "

O kompaniji SFC Energy AG
SFC Energy AG je tržišni lider za neumreženu i stacionarnu proizvodnju i distribuciju energije. Sa skoro 30.000 prodanih gorivih ćelija kompanija je već godinama uspješno i globalno potpuno komercijalizirala svoje nagrađivane proizvode na potrošačkom, industrijskom i zaštitarsko-sigurnosnom tržištu. Sjedište kompanije je u Brunnthal/Minhenu u Njemačkoj s proizvodnim pogonima u Nizozemskoj, Rumunjskoj i Kanadi, te prodajnim odjelima u SAD-u i Kanadi.

nauCAT©/Press release
Foto: SFC Energy AG


 

  •  Share on X

Najčitanije